Reacties van klanten...
Onze complimenten voor de professionele aanpak, inlevingsvermogen en natuurlijk ook je support voor vragen en het oplossen daarvan. Wij zijn trots op het resultaat, het zal zeker een waardevolle aanvulling zijn op de wijze waarop wij onze B&B  en Landschapstuin willen promoten!
Bed and Breakfast Hofstede Het Holt
Gert-Jan Kloppert, B&B Hofstede Het Holt

Dankzij Ivisual hebben we flinke stappen gemaakt met de webshop van AZULA. Deze Magento shop was dringend toe aan een uitbreiding van mogelijkheden. Aangezien een bestaande shop aanpassen veel lastiger en risicovoller is dan een hele nieuwe shop maken kan ik alleen maar verschrikkelijk blij zijn met de vlekkeloze uitrol. Ivisual neemt echt verantwoordelijkheid en voelt zich minstens zo verantwoordelijk voor het project als de opdrachtgever zelf. Heel fijn samenwerken dus. En ik laat volgende projecten met een gerust gevoel aan Ivisual over.
Azula Designer Badmode
Bibi Schel, Azula Designer Bamode
Echt reuze bedankt voor je inzet, vakmanschap, loyaliteit en prettige samenwerking. Ben super trots en blij met mijn website en zal jou als webdesigner zeker van harte aanbevelen!
Mariël Knulst, Coaching Pur Sang!
Ik heb persoonlijk de samenwerking met Ivisual als erg prettig en professioneel bevonden. Wij hebben samen een prachtige nieuwe website gebouwd.
Frances Peijnenburg, D&W Process Technology

Ivisual is een klein bedrijf, maar waar klein, groot in kan zijn; is de persoonlijke benadering die veel extra’s toevoegt. Het is dan niet alleen persoonlijk maar ook het proces van helder meedenken, adviseren maakt Ivisual tot een creatieve eenheid. Communicatie verloopt concreet en gepast naar onze wens. Alles wordt duidelijk geverifieerd, zij het mondeling of digitaal. Het was en is, een prettige samenwerking.
Jan Jacques Smeijsters, NOL Sieraden

Recente projecten

Bekijk hier recente projecten van Ivisual.

Gastromercado webshop
Gastromercado webshop

LIVE nieuwe Magento webshop voor www.gastromercado.nl[…]

Mailchimp nieuwsbrief ZOO Adventure
Mailchimp nieuwsbrief ZOO Adventure

Om volledig op de hoogte te blijven[…]

IQI WordPress site
IQI WordPress site

Nieuwe WordPress website voor International[…]

Spread NOL sieraden
Spread NOL sieraden

Zilver in zijn puurste vorm! Stijvolle[…]

Flyer Cafetaria De Mert
Flyer Cafetaria De Mert

Nieuw op de markt in Den Bosch, Cafetaria[…]

Hofstede Het Holt flyer
Hofstede Het Holt flyer

14 juni a.s. starten de Open Tuindagen[…]